Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Γενική Συνέλευση του Αριστερού Βήματος

Καλούνται όλοι οι σύντροφοι που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του «Αριστερού Βήματος Διαλόγου και Κοινής Δράσης» σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010, στην αίθουσα του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος- Σίνα 16, 1ος όροφος- στις 6.30 μ.μ.


Στη συνέλευση θα γίνει απολογισμός των δραστηριοτήτων της συντονιστικής ομάδας στο δίμηνο που μεσολάβησε από τη συγκρότησή μας, αναφορικά με τις συναντήσεις της με κόμματα της Αριστεράς, την προετοιμασία διεθνούς διάσκεψης εναντίον της τρόικας και του μνημονίου και τη δημιουργία αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του Αριστερού Βήματος.
Τη συνέλευση προτείνεται να απασχολήσει ο προγραμματισμός δράσης του επόμενου διαστήματος μέχρι το τέλος του έτους, ιδιαίτερα δε το περιεχόμενο και η διοργάνωση της διεθνούς διάσκεψης, η συγκρότηση του Αριστερού Βήματος σε επαρχιακές πόλεις, οι ερευνητικές- μελετητικές δραστηριότητές του και η συμβολή του στα κοινωνικά κινήματα εναντίον του μνημονίου. Η συνέλευση θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.
Η συντονιστική ομάδα του Αριστερού Βήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου