Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πριν μας πετάξουν στο δρόμο...

ΟΛΟΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 1 μμ. έξω από το υπουργείο ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (Β.Σοφίας)
Το Συντονιστικό των φορέων του δημοσίου τομέα, με έκτακτο δελτίο τύπου, απευθύνει πρόσκληση για συγκέντρωση την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 ώρα 1 μ.μ. έξω από το υπουργείο Εσωτερικών με το σύνθημα «Όλοι στους δρόμους πριν μας πετάξουν στο δρόμο».
Όπως έγκαιρα είχε προειδοποιήσει το Συντονιστικό, συγκυβέρνηση και Τρόϊκα έχουν προγραμματίσει χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο. Στο νέο Πολυνομοσχέδιο «σκούπα» που βάζουν για ψήφιση στη Βουλή μέχρι την Κυριακή, προωθούν 4.000 απολύσεις μέχρι το τέλος του χρόνου και 15.000 για την επόμενη χρονιά από τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις οργανισμών και υπηρεσιών του Δημοσίου. 
Τα ψέματα του Μανιτάκη ότι «κανένας δεν θα απολυθεί παρά μόνο οι επίορκοι» και ότι «θα υπάρξει μόνο κινητικότητα» αποκαλύφθηκαν πλήρως αφού έφτασε στο σημείο να προωθεί τροπολογία με την οποία, καταργώντας κάθε δικαστική απόφαση, απολύει όλους τους συναδέλφους που έχουν δικαιωθεί με Ασφαλιστικά μέτρα και συνεχίζουν να εργάζονται με προσωρινές διαταγές !! 
Ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε, πριν οδηγήσουν εμάς και τις οικογένειές μας στην πλήρη εξαθλίωση και την απελπισία, είναι η κινητοποίηση ΟΛΩΝ των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με την οργάνωση συντονισμένων αγώνων διαρκείας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου