Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Να απαντήσουμε με «ΝΤΟΥ»

Βρισκόμαστε στην απόλυτη μνημονιακή κατάρρευση αλλά η τρόικα μαζί με τη κυβέρνηση και τους διεθνείς και εγχώριους πολιτικούς τους εταίρους βιάζονται να ολοκληρώσουν το έργο των πιο αντιδραστικών και καταστροφικών διαρθρωτικών αλλαγών για να παραδώσουν ολοκληρωτικά τους εργαζόμενους και την κοινωνία, λεηλατημένους και αλυσοδεμένους στα χέρια του μεγάλου κεφαλαίου.
Στο κάλεσμα της κυβέρνησης για «ΝΤΟΥ» προς τα μπρος, για να ολοκληρώσουν όσο μεγαλύτερο κομμάτι προλάβουν από το έργο της καταστροφής που έχουν αναλάβει, να απαντήσουμε με το «ΝΤΟΥ» των εργατικών-κοινωνικών-λαϊκών αντιστάσεων.
Να σημάνουμε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ κινητοποίησης. αντίστασης, ανυπακοής και ανατροπής.
Το σύνθημά μας ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ να γίνει πανεργατικό και παλλαϊκό αίτημα που θα αντηχεί παντού.
Την Παρασκευή 16/9/2011 στις 18:00 στα γραφεία της ΟΤΟΕ Σίνα και Βησσαρίωνος καλούμε σε ανοιχτή συνεδρίαση την Συντονιστική Επιτροπή για να καταλήξουμε σε ένα αγωνιστικό σχέδιο δράσεων αντίστοιχο των απαιτήσεων της εποχής.
Καλούμε συνδικάτα, συλλόγους, επιτροπές αγώνα, επιστημονικούς φορείς, δημοτικά και νομαρχιακά σχήματα, φοιτητικούς συλλόγους, κινήματα αντίστασης και ανυπακοής, κάθε συλλογικότητα που θέλει να αντισταθεί και να αγωνιστεί για να λάβει τέλος αυτή η αδίστακτη επιδρομή.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/9 18:00 ΟΤΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου